Vi tilbyder

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Her kan læse mere uddybende om hvilke opgaver vi primært hjælper med. Vær opmærksom på at dette blot er et udsnit hvilket betyder, at vi kan tilbyde enhver opgave indenfor professionel tømrer- og snedkerarbejde.
Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så hvis du har en opgave du gerne vil have løst, kan du altid kontakte os på telefon eller email. Det er vigtigt for os, at være ærlige og skal nok sige fra overfor opgaver vi ikke har kompetencer til at løse til perfektion.

Renovering af tag

Trænger du til et nyt tag - eller blot renovering? En total renovering af et tag eller reparation af tag er en stor beslutning, og vi hjælper gerne med begge dele. At skifte et tag er en tillidssag og vi rådgiver og vejleder selvfølgelig det bedste vi kan.

Renovering af hus

Vi tilbyder alle former for renovering af huse.
Det kan både være enkelte afdelinger af huset, men også større renoveringsprojekter er en mulighed.

Reparationer

Vi hjælper gerne med udskiftning eller reparation af dine døre og vinduer. Engang imellem kan man nøjes med at reparere uden at skifte til nyt. Vi kommer gerne forbi og vurderer omfanget og hjælper gerne med at løse det.

Træterrasse

Vi tilbyder alle former for træterraser. Terrassen er et samlingspunkt om sommeren, hvor der er mulighed for at slappe af og nyde det gode vejr. Træterrasser er en rigtig god løsning fordi det giver mere varme, og er behageligt at gå på.